Vlog 8: Bangkok & Ayutthaya

Vlog Bangkok & Ayutthaya | Thailand

Sawatdee kha! Onze reis door Thailand begon in Bangkok, waar we al ZO VEEL gezien hebben. Zo veel, dat toen ik de beelden terugkeek, ik constant “Oh ja dat hebben we ook nog gedaan!”-momentjes had. Dat maakte het wel des te leuker om alle beelden weer terug te kijken, het was toch weer een beetje een verassing 😁.

Van Bangkok wordt gezegd: you either hate it, or you love it. Ik val in de laatste categorie. Wat een toffe stad! Er is zo veel te zien en te doen en vanuit de hele wereld komen mensen hierheen, wat het ook nog eens leuk maakt om mensen te kijken. Van Bangkok alleen al hadden we een paar uur filmmateriaal, dus ik ben erg blij dat ik het terug heb weten te brengen tot zo’n 15 minuutjes. Netjes toch?

Veel kijkplezier! ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬

In mijn volgende vlog zijn we in het noorden van Thailand, waar we nog meer tempels bezoeken en een heuse kookcursus doen. Niks missen? ▶️ Abonneer je dan gratis op mijn kanaal.

Dank je wel voor het kijken en veel liefs!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

2 Reacties

  1. 4 december 2017 / 14:19

    Super leuke vlog! Bangkok lijk mij ook erg interessants en werelds. Thailand staat ook echt nog hoog op mijn (reis)lijstje. Ben heel erg benieuwd naar je andere vlogs!

    • 4 december 2017 / 18:23

      Wat lief, dankjewel voor je berichtje 😃! Ooh het is echt een aanrader, Thailand. Mijn volgende vlog is gisteren toevallig online gekomen op YouTube 😊, je kunt hem hier alvast bekijken: https://youtu.be/Wpi54Ov-Mnc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *