Weekvlog 1: telefoon stuk & grootste borrelplank ooit

Weekvlog 1 | BentheBemelman.com

Happy Sunday! Ik verklapte het gisteren al even op Instagram, maar nu ook nog even hier: ik ben begonnen met vloggen. Het kriebelde eigenlijk al een tijdje, maar nu dacht ik: whatever, ik doe het gewoon. In november gaan we op vakantie naar Thailand en daar wil ik een mooie film van maken, zoals ik bij onze reis door Cuba ook gedaan heb. Daarvoor wilde ik een mooie camera kopen, maar ik dacht: dan kan ik beter nu alvast beginnen met filmen om het apparaat te leren kennen enzo. En zo was het idee voor een weekvlog geboren!

Ik vond het erg leuk om bezig te zijn met vloggen. Achteraf denk ik wel: hmms, best een saai filmpje geworden. Dus ik ben al met de tweede bezig, deze komt woensdag online op YouTube en daar probeer ik veel meer andere dingen te filmen en ben ik ook iets meer aandacht aan het geven aan het editen.

Ik ben natuurlijk superbenieuwd wat jullie van deze eerste vlog vinden! Laten jullie het me weten in de comments? En als jullie benieuwd zijn naar mijn volgende video’s, vergeet dan niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal.

Liefs, fijne week!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Share:

1 Reactie

  1. 18 september 2017 / 21:12

    Whaa Benthe, dit had ik gemist! Wat leuk dat je aan het weekvloggen bent 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *