De zondag playlist

Zondag playlist
Je wordt langzaam maar zeker wakker. Je schrikt en vraagt je af waarom je wekker niet is afgegaan. En dan realiseer je je het: het is zondag. YES! Wat staat er vandaag op je to-do lijstje? Of nee wacht, gisteren had je zo’n productieve dag, dat je vandaag eigenlijk geen enkele taak meer hebt. Op een wasje na. Je bedenkt je wat de plannen voor de rest van de dag zullen zijn. Draai je je nog een keertje om? Of liggen er overheerlijke afbakcroissantjes op je te wachten? Het maakt niet uit, als je maar geniet. En genieten doe je extra, met op de achtergrond de zondag playlist.

De zondag playlist

Zet de zondag playlist aan en je huis wordt gevuld met warme noten die voor mij perfect het zondaggevoel omschrijven. Lekker rustig, heeeel fijn en vooral gezellig.

De zondag playlist bestaat uit relaxte deuntjes die de perfecte achtergrondmuziek vormen voor wat je plannen dan ook zijn. Een heerlijk zondags ontbijtje, lekker je tijdschriften eindelijk eens doorbladeren, een chocoladetaart bakken of een heerlijke wandeling door het park: deze playlist is voor vandaag je bff.

Naast de relaxte deuntjes vind je in de zondag playlist ook wat nummers uit de oude doos – deze doen me denken aan zondagen bij m’n ouders thuis, wanneer mn vader zijn cd-collectie ten gehore bracht. Wellicht zitten er voor jou ook oude bekende nummers tussen. Als dit het geval is, laat het me vooral weten ?!

Met deze zondagse achtergrondmuziek kan jouw dag niet meer stuk. Daarom kun je er zorgeloos en met volle teugen van geniete. Enjoy! ??!

Wat is voor jou de perfecte muziek voor op zondag? Heb jij zelf ook een zondag playlist? Zo ja, wat staat daar dan in? Ik ben zo benieuwd!

GET SOCIAL! Volg mij nu op Instagram | Facebook | Twitter | Bloglovin‘ | Pinterest | YouTube

Zondag playlist

Share:

2 Reacties

 1. 15 januari 2017 / 21:51

  Ah fijn zo’n playlist James Morrison blijft leuke muziek, ikzelf gebruik mijn muziek vooral tijdens het sporten.

  • benthebemelman@gmail.com
   16 januari 2017 / 07:51

   Oooh ja, tijdens het sporten MOET ik ook echt muziek hebben.. kan zo motiverend werken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *